Már most az elején szeretnék tisztázni valamit, mielőtt bárki belénk kötne. Ugyan senki sem olvassa a blogot, de ha egyszer mégis publikussá teszem, fontos lesz és nem szeretnék félreértésekbe ütközni. 

Külföldön élünk, Angliában, Londonban. Magyarok vagyunk. Elsősorban igen, szeretnénk magyar gyereket, de elolvasva a magyar szabályokat kétségeink vannak afelől, hogy ez lehetséges lesz e, mivel külföldön élünk. Ezért fogjuk beadni a kérelmet itt is, és otthon is. Még az sem biztos, hogy egyáltalán itt örökbefogadhatunk, hisz mi magyarok vagyunk és nem britek. Most ugyan rezidenseknek (állandó lakosoknak) számítunk itt, de ez nem jelenti azt, hogy itt is maradunk és gyanítom azt az ügyintézők is tudni fogják. 

Úgyhogy tömören ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://legyenlegyen.blog.hu/api/trackback/id/tr463425618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása