mny 2012.12.06. 16:08

tizenkilencedik

Közben sikerült felhívni ezt az SZMM Központi hatóságot, amiről kiderült, hogy már nem ott van, mint ami a neten megvan adva. Az, akivel sikerült beszélni nem ezekhez tartozott és ő votl az egyetlen, az egész épületben. Mivel férjem kötötte az ebet a karóhoz és nem hagyta magát lerázni megígérte, hogy másnapra megpróbál kideríteni valamit.

....

Másnapra megtudtuk a semmit. Senki nem tud semmit. 

Azért a jogászt még felhívjuk a további kérdéseinkkel:

  • Családbafogadásnál mennyire fontos biztosítanunk a láthatást a gyerek és az anya között... mivel külföldön élünk ez igen nehézkes lesz, hacsak nem fizetjük mi az utat. Kétlem, hogy szeretném
  • Családbafogadásnál mennyi idő után és mi alapján merülhet fel az örökbefogadás. Mekkora a kockázata annak, hogy ha a gyerek örökbefogadhatóvá válik nem kapjathuk majd meg, mert továbbra is külföldön élünk? 
  • Ha külföldön bejelentkezünk és itt végigcsináljuk a macerát, akkor nagyobb esély van e arra, hogy konkrétan azt a gyereket örökbefogadjuk? Eu-n belül vagyunk: kommunikálhat az angol tegyesz a magyar tegyesszel? A rendszer ugyanaz. Ugyanazokat a dolgokat veszik sorra (családlátogatás, pszichovizsgálat, jövedelemigazolás, megfelelő körülmények, tanfolyam... évek.... etc, etc). Elfogadja a magyar tegyesz az angol tegyesz határozatát ilyen esetben? 

Persze kicsi a remény, de megkérdezni akkor is meg kell. 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyenlegyen.blog.hu/api/trackback/id/tr434959713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása