mny 2012.11.22. 11:53

tizenkettedik

Hmmm... ma reggel a nagyi bejelölt a facebookon. 

Csak így hirtelen. Out of blue. 

És ráadásul ezzel kb egyidôben felkerult két kép is az unokáról a falára, aminek kapcsán anyuka es nagyi kölcsönös jajj, de szép, ugyehogyaz, köszönöm társalgasba fognak. 

Pozitiv: láttunk képet a kislányról. Tényleg szép. :)

Negativ: nem tudjuk mit gondoljunk. 

Egyéb: pozitív? negatív? Nem tudom. Nézôpont kérdése. A lényeg, hogy igy azért megnéztem anyuka oldalát és van rajta sok kép a kislányról. Jobban belelapozva az albumokba a többi gyerekrôl is lehet talalni. 

Amúgy, amit szeretnék rendesen megfogalmazni és érthetôvé tenni az az, hogy mi nem elvenni akarjuk a gyereket az anyjától mindenáron, hanem az eredeti ötlet az volt, hogy tekintve a körülményeket, amennyiben anyuka lemondana a gyerekrôl, mi szeretnénk magunkhoz venni. De csak akkor, ha anyuka fejében esetleg megfordult ez a lehetôség. Nekünk nem állt szándékunkban sugallni semmit. Pláne nem erôszakoskodni. Mi (legalábbis ên) elsôsorban tényleg a kislányon szeretnénk segíteni. Egy jobb életet biztosítani neki, mint amire jelenleg kilátása van. Viszont nem minden áron, és pláne nem az anyuka akaratának ellenére. Senkire semmit nem szeretnénk ráerôltetni és az eredeti ötlet nem is az, hogy mi kezdeményezzünk. Bár ez most már mindegy. 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyenlegyen.blog.hu/api/trackback/id/tr844919518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása