mny 2011.11.26. 11:24

második

Tegnap nem voltam teljes a történetet illetően. Sok még itt a hézag és az is, hogy maga ez a blog is miről készül szólni. Már ha lesz folytatás, mert ez mindig kérdéses.

De továbbra is nehéz egy kerek feneket adni a történetnek, hisz az egész nem tegnap kezdődött és még csak nem is tegnap előtt. Ahhoz, hogy megértsem magamat, éveket kellene visszamennem... de most komolyan kezdjem el elemezni magam? 

Nem, inkább kihagyom. 

Bonyolult, hosszú és sokaknak amúgy is unalmas lenne. 

Kezdjük inkább itt a történetet. 

Úgyhogy kérem szépen, a lényeg, hogy amin mélázok már egy ideje, a jó ég tudja mi okból tegnap este egy döntéssé alakult. 

Azt hiszem örökbe fogadunk. 

Vagy legalábbis megpróbáljuk. Bár, hogy őszinte legyek fogalmam sincs, hogy sikerülthet e nekünk. Olvasva az elvárásokat nagyon rémisztőek és tekintve, hogy rólam van szó lehet, hogy inkább diliházba zárnak majd a procedúra végén, mint sem gyereket adnak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyenlegyen.blog.hu/api/trackback/id/tr953412822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása