mny 2012.12.21. 11:49

huszonkettedik

És lehet! Tényleg van erre törvény. Itt van feketén fehéren: 

http://www.szmm.gov.hu/main.php?folderID=16497&articleID=32979&ctag=articlelist&iid=1

Engem csak az érdekelne, hogy Radoszáv úr, a Tegyesz, tudtommal egyetlen jogásza, vajon erről miért nem tud? Ha már jogász, és ez a szakterülete feltételezem, hogy ismeri a törvényt. Ha meg ismeri, akkor ugyan miért nem árulta el? Talán macerásabb így örökbeadni, és ez már nem tetszik neki? Vagy az állam van ellene annak, hogy külföldre kerüljön akár egy gyerek is? Gondolom így állami gondozottként nagyobb hasznot hoznak nekik, pláne, ha majd felnőnek. 

Szóval ez az egész nagyon furcsa és lehet, hogy a tegyeszes hölgy kedves és segítőkész és tényleg a gyerek érdekeit nézi, de hogy a jogásznak nem az az érdeke, hogy a gyerekek családba kerüljenek az is biztos. És lehet, itt nekem mondani, hogy az állam a képviselő, és így rajta a felelősség, és utána kell nézni, és blah, blah. És tisztában vagyok azzal is, hogy régen történtek visszaélések a gyerekkereskedelemmel, de ez nekem akkor is sántít. 

Mindenesetre ezúton is köszönjük a segítséget, amit az információval nyújtott, hogy esetleg egy gyerek ne állami gondozásba kerüljön, hanem családhoz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://legyenlegyen.blog.hu/api/trackback/id/tr524976092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása