mny 2011.12.07. 21:45

nyolcadik

Ma telefonáltak az adoptation agencytől. Mint kiderült ez egy független, non profit alapítvány és nem igazán értem, hogy mivel is foglalkoznak.

Kicsit meglepett és váratlanul ért a hívás így eléggé hebeghettem az elején, de azért kedves volt a nő és válaszolt a kérdésekre. Azt levágta, hogy talán mégsem vagyok én még erre kész, pláne azért is, mert említettem azt is, hogy hát igen, konkrét határozat nincs még arra vonatkozóan, hogy nem lehet gyerekünk, mert épp folyamatban vannak a kivizsgálások.

Ami szintén érdekes, mert az első megbeszélésen is ma voltunk a meddőségi klinikán. Erre az időpontra 5 hónapja vártunk. És mikor visszajöttünk onnan, jött a hívás. 
A meddőségin nem volt semmi érdekes. Felvették az adatainkat, a történetünket, majd elmagyarázták, hogy mik lesznek a következő lépések. Nálam lesz két kivizsgálás, a páromnál meg egy. Ez most el fog húzódni egy pár hónapig, mert mind a kettő a havi ciklushoz kötött, ráadásul külön-külön hónapban kell elvégezni, valamint a következő hónap mint lehetőség ki is esik, mert hazamegyünk és sokáig leszünk otthon. Szóval leghamarabb valami eredmény kb március végén várható, ami azt jelenti, hogy legközelebb áprilisban mehetünk megint konzultációra. Azért elég durva belegondolni, hogy mennyi időt is vesz ez igénybe. 

Az adoptiation agencynél amúgy megnyugtattak, hogy nem vagyunk lekésve semmiről, és még bőven van időnk gondolkodni. De megkértek, hogy előbb zárjuk le azt a szakaszt, hogy természetes úton esünk teherbe és csak azután forduljunk hozzájuk, ha már lezárultak a vizsgálatok. Mert, hogy ez mekkora stresszel jár, meg lelkileg feldolgozni, hogy nem lehet saját gyerek stb, stb, stb... én ezt mind értem, de most hogy magyarázzam el neki, hogy nálam nincs lelki törés arra vonatkozóan, hogy esetleg nem lehet saját gyerekem? Úgysem értené meg. Szóval inkább elfogadom, hogy ő így gondolja és játszom az ő szabályai szerint. Majd legfeljebb arra is várunk hónapokat, hogy kiderüljön lesz e valami vagy sem... elvégre ráérünk. Különben is! Hamarabb kellett volna észbe kapni, vagy nem tudom. Most már igyam a levét annak, ami van. Nem mindent lehet ésszerüen csinálni, bármennyire is szeretném. Sajnos a világ nem ésszerüen működik.

A bejegyzés trackback címe:

https://legyenlegyen.blog.hu/api/trackback/id/tr353446809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása